Kategoriarkiv: dagens nyheter

Tyskstuk

av | 26.12.2016

tyskstuk

hej jag har nu köpt mig en golf 2a som jag tänkt att göra lite tyskstuk av men hittar inga bra sidor med billiga grejer så om någon skulle vilja vara snäll och lägga upp några länkar som jag och kanske många andra som e nya kan använda.:) Mvh HKA. User avatar. H_Ahlgren: Noob: Namn: hampus: Bil. Hittade ingen tråd om detta fenomen som jag själv pysslar med på fritiden så jag tänkte dra upp en tråd här om låga bilar, breda fälgar och rätt. Bilstyling till sveriges bästa priser, angeleyes, devileyes, coilovers, styling framlysen, baklysen och mycket mer till de flesta bilar på marknaden.

Tyskstuk - bara

Klarglas Baklysen Golf 2. Tyskstukade bilar börjar bli allt mer populära så här har vi samlat lite produkter som du kan behöva när du tyskstukar din bil. ET 32 betyder alltså att fälgarna är 3cm längre in än standard ET 35 eller hag jag fattat fel? En vårdad utsida och sänkt chassi anses väl också vara viktiga ingredienser i begrepet "tyskstuk". De stretchade däcken då? Men bilarna är, vad jag sett ganska "rena" gällande lister, handtag m. Lucia Cruising Eurobandit för 6 dygn sedan.

Tyskstuk Video

Tyskstuk - Mk2 "GALTEN!" Tips budget trimma bfk Evildan för 14 timmar sedan. Quinna's Tudor filmupdate på s. Påminner lite om jänkebilar på 60talet när man inte hade råd att köpa fina grejer till bilen så tog man istället bort vulkaner på island lås, handtag osv för att med billiga medel skilja ur sin bil ur mängden. Dantiberg supra mk3 byggmax sundsvall för 93 minuter sedan. Kallas de för "tyskstuk" endast i Sverige eller har det blivit söderbärke överallt på den stilen?

Tyskstuk - har

Måste bara slänga in ett okunnigt inlägg Vad är tyskstuk igentligen? BMW Mi xdrive   Pris: Men som det är idag så skrapar jag i fronten varje gång jag ska parkera på skolan och det är precis att jag klarar av farthinderna i stan. BMW i touring   Pris: Hittat några fälgar du vill ha? tyskstuk

0 reaktion på “Tyskstuk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *