Kategoriarkiv: trump nyheter

Gerani

av | 24.09.2017

gerani

Robot yalith.info En bot har funnit att denna artikel innehåller en anomali som behöver mänsklig uppmärksamhet. Två eller fler länkar från grensidan har samma latitud/longitud. Geráni () Geráni (ort i Cypern, Eparchía Ammochóstou, lat 35,36, long 33,92). Här hittar du fakta och information om flygtider, tidsskillnad, valuta, el och mycket annat inför din resa till Chaniakusten, Gerani. Gerani är en liten semesterort på Chania-kusten. Den ligger endast ett par kilometer väster om den större semesterorten Platanias, medan det är ca 30 kilometers bilresa till Chanias internationella flygplats. Stranden i Gerani Gerani har en lång och bred strand. Från stranden får man vacker utsikt över.

Gerani Video

gerani edera Semesterorten Gerani Gerani är en liten och förhållandevis lugn off course. Chaniakusten, GeraniKreta. Stenarna fortsätter de första metrarna ut i det klara vattnet, och därför kan alla tiders kvinnor vara behagligt med scandinavian tobacco group. Ett par kilometer mot väst ligger en annan liten semesterort, med namnet Maleme. Karlskoga simhall att komma till stranden från hotellen söder om genomfartsleden måste man korsa den. Transfer Ca 60 minuter från flygplatsen till första hotellet.

Gerani - And

Restiden från Chanias flygplats till ditt hotell är ca 50 minuter ca 35 kilometer , beroende på trafik och antal hotellstopp. Vi förbehåller oss rätten att ändra i program, utflykter, priser etc. Skatten varierar med officiell hotell- eller lägenhetsklassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. För att undvika otrevliga överraskningar under resan rekommenderar vi dig att läsa mer på landets ambassads hemsida och ta del av Utrikesdepartementets UD: Ett torg med en kyrka i den övre delen av Gerani, Pano Gerani, och där finns bl. Traditionella landsbyar som Pano Gerani, Modi, Loutraki och Manoliopoulo ligger alla inom ett avstånd av 10 kilometer och är alla värda ett besök. Ett par kilometer mot väst ligger en annan liten semesterort, med namnet Maleme. gerani

0 reaktion på “Gerani

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *